demineralize peynir altı suyu tozu üretimi satışı
background

Peynir Altı Suyu Permeat Tozu

Peynir Altı Suyu Permeat Tozu

Milky Royal Peynir Altı suyu permeat tozu; Peynir altı suyu proteini üretimi esnasında açığa çıkan permatın sprey kurutma ile kurutularak toz haline getirilmiş halidir.  Süt ürünü katıları, proteini giderilmiş peynir altı suyu veya değiştirilmiş peynir altı suyu olarak da anılmaktadır. Peynir altı suyu proteini konsantresi ve peynir altı suyu proteini izolatı üretiminin bir yan ürünüdür.

Ürün Karakteristiği:
Krem ila sarımsı renkte, serbest akışkan toz, tipik süt tadı ve kokusu içeren homojen yapıda tozdur.

Saklama Koşulları:
Milky Royal peynir altı suyu tozları serin, kuru bir yerde, 25°C'nin altındaki sıcaklıkta ve %65'in altındaki bağıl nemde saklanmalıdır, ürün orijinal ambalajında 2 yıl ömre sahiptir.

Kullanım Alanı:

  • Peynir altı suyu tozuna göre daha ucuz bir alternatif olması sebebi ile Peynir altı suyu tozu yerine kullanılabilir. Toz olarak veya eritilerek gıda maddeleri içerisinde kullanılabilir. 
  • Peynir altı suyu permeatı, çeşitli fonksiyonel ve besinsel faydalar için süt ürünleri, unlu mamuller, et, çorba, şekerleme ve kuru karışımlarda kullanılır, örneğin: Sodyum azaltma için uygun maliyetli yöntem, Laktoz ve diğer indirgeyici şekerlerin Maillard reaksiyonu ile unlu mamullerin esmerleşmesi, lezzeti arttırması ve hoş bir karamelize tat vermesi, Formüldeki yağın daha iyi emülsifikasyonuna ve su tutma kapasitesindeki artışa atfedilen yumuşaklık tutma , Çorbalarda tat ve doku Şekerlemelerde kristalizasyon özelliği sağlarken tatlılığın giderilmesi gibi amaçlarla kullanılabilir.
Tek Paket   25 kg ve 1000 kg
Palet Başı Miktar   40
Katman Sayısı   8
Son Kullanma Tarihi   24 ay

 

demineralize peynir altı suyu tozu üretimi

Bu sitede kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin verimli çalışmasını sağlamak için çerezler kullanılmaktadır. Daha fazla bilgi için Çerez Politikamızı okuyun.

Tamam